Harmaasudet keikalle

Oletko järjestämässä tilaisuutta, johon kaipaisit raavasta viikinkiä esim. ryöstämään morsiamen tai viimein sanomaan pomolle suorat sanat? Tai ehkä kaipaat vain vauhdikasta miekkailunäytöstä juhliesi piristykseksi?

Harmaasusien näytösryhmä esiintyy säännöllisesti erilaisissa yksityistilaisuuksissa, 1500-lukutapahtumissa sekä keskiaika-, viikinki- ja muinaismarkkinoilla hauskuuttaen ja säikyttäen. Parhaimmillaan olemme historiallisen leirielämän esittämisessä sekä pienten, muutaman hengen humorististen taistelunäytösten ja jousiammuntatyöpajojen järjestämisessä, mutta periaatteessa vain mielikuvitus on esiintymistemme rajana.

Olemme taistelun esittämisen ohella opettaneet polttariseurueille teräsmiekkailun alkeita, vetäneet jousiammuntaa kaiken ikäisille, tehneet käsityönäytöksiä, tanssittaneet ja tarjoilleet muinaishäissä sekä esiintyneet musiikkivideoilla.

Ota rohkeasti yhteyttä esiintymisvastaavamme, niin katsotaan mitä voimme tehdä hyväksesi. Kohtuullisista esiintymispalkkioista sovitaan tapauskohtaisesti ja hankitut rahat käytetään yhdistyksen toiminnan rahoittamiseen.

Lisätietoja antavat esiintymisvastaavat tiedotus@harmaasudet.fi.

Menneitä keikkoja

Elokuussa 2013 muutamat yhdistyksen jäsenet avustivat Turisaksen musiikkivideolla. Myös bändin ja statistien vaatetus, panssarit sekä aseistus menneisyyteen sijoittuvissa kohtauksissa järjestettiin suurelta osin yhdistyksen kautta.

Elokuussa 2014 yhdistys esiintyi Hämeen keskiaikamarkkinoilla viettäen 1500-luvun sotaleirielämää, laittaen ruokaa avotulella, äkseeraten, painien ja pelaten aikakauden noppapelejä. YLE:n kirjoitus Harmaasusien leirielämästä.

Esiintymisiä koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen
tiedotus@harmaasudet.fi

Yhdistyksen tavaroita koskevat tiedustelut voi puolestaan lähettää osoitteeseen kalusto@harmaasudet.fi

Tulevat esiintymiset löydät Harmaasusien tapahtumakalenterista. -- Tapahtumakalenteri