Toimintaviikonloppu

Toimintaviikonloppu on Harmaasudet ry:n järjestämä yhdistyksen perinteinen jäsentapahtuma. Tilaisuus järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Vuonna 2023 toimintaviikonloppu pidetään kolmannentoista kerran Meriharjussa ja sen teema on Miekka ja Magia.

Tapahtuma pidetään 28.-30.4.2023 Helsingissä. Toimintaviikonloppuun ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella.

Koko tapahtuman hinta on 35 euroa, Harmaasudet ry:n jäseniltä 30 euroa. Osallistumismaksut käytetään tapahtuman ruoka- proppi- ja logistiikkakuluihin. Kaikki osallistujat ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeella ja maksavat osallistumismaksun 20.4.2023 mennessä.

Tapahtuma alkaa perjantaina illalla live-DD -larpilla, jonka jälkeen saunotaan ja katsotaan teemaan sopiva elokuva. Lauantaina päivällä ohjelmassa on erilaisia teemaan liittyviä ohjelmia, kuten luentoja, treenejä ja illalla pidetään Miekka ja Magia -teemapidot, joihin pukeudutaan teeman mukaiseen asuun. Pidoissa on myös ohjelmaa.

Pukuteemaa voi tulkita laveasti: pitopöytään ovat tervetulleita ainakin barbaarit, velhot, kultistit, varkaat, maagit, hirviöt ja soturiprinsessat. Innoitusta pukuteemaan voi hakea mm. pulp-fantasian sivuilta, elokuvista, peleistä ja siitä mitä kirjoittaisit live-DD:n hahmolomakkeeseen. Asiaan kuuluvat myös mm. juoksumontaasit, eeppiset musiikit, isot miekat, tulipallot, hirviöpuvut ja älyttömät panssarit. Täysin paljaana esiintyminen ei ole sopivaa saunan ulkopuolella, eli varaathan mukaan vaatteet! Tapahtumassa on mahdollista askarrella upee (tai ainakin budjettiin menevä) tekopanssari paikanpäällä.

Ohjelman järjestävät tapahtuman osallistujat ja tänä vuonna on luvassa mm. skenaariotreenit boffereilla, spektaakkelinäytelmä, vaateopastus, tanssia, musiikkia, jousiammuntaa, saunomista, ulkoilua, elokuvia ja pidot.

Tarkempi ohjelma julkaistaan huhtikuussa ohjelmasivulta. Lisää käytännön infoa täällä.

Tervetuloa toimintaviikonloppuun!

Briefly in English

Toimintaviikonloppu is a traditional event for members of Harmaasudet ry. It will be held on 28.-30. April 2023 in Meriharju Nature House/youth club in Uutelantie 32, Helsinki. The event is non-alcoholic.

The actual program for toimintaviikonloppu is published in the event page.

The event begins with a live-action Dungeons and Dragons role-play and movie night on Friday. Saturday evening we have a feast with Sword and Sorcery costume theme. Program items are arranged by the people who come to the event, and in the past we’ve had music, handicrafts, dancing, fighting, lectures and many other kinds of workshops.

Participation fee for the whole event is 30€ for members, 35€ for non-members.

Registration is open until April 19th. Additional info (in Finnish) can be found here

Welcome to toimintaviikonloppu!

 

 

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 19.4. asti.
-- Ilmoittautuminen

Teemaan liittyvää ohjelmaa voi tarjota 1.4. asti.
-- Ohjelma

Meriharjun luontotalo
Uutelantie 32
00990 Helsinki
-- Lisätietoja Nuorisoasiainkeskuksen sivuilta

Tapahtuman järjestäjät vastaavat kysymyksiin osoitteessa hallitus@harmaasudet.fi

Kuvat F. Frazetta Kuvan käyttö: PD