Toimintaviikonloppu

Toimintaviikonloppu on Harmaasudet ry:n järjestämä yhdistyksen perinteinen jäsentapahtuma. Tilaisuus järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Vuonna 2024 toimintaviikonloppu pidetään neljännentoista kerran Meriharjussa ja sen teema on Luostari.

Tapahtuma pidetään 3.-5.5.2024 Helsingissä. Toimintaviikonloppuun ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella.

Koko tapahtuman hinta on 35 euroa, Harmaasudet ry:n jäseniltä 30 euroa. Osallistumismaksut käytetään tapahtuman ruoka- proppi- ja logistiikkakuluihin. Kaikki osallistujat ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeella ja maksavat osallistumismaksun 25.4.2024 mennessä.

Tapahtuma alkaa perjantaina illalla Kummitusluostari -larpilla, jonka jälkeen saunotaan ja katsotaan teemaan sopiva elokuva. Lauantaina päivällä ohjelmassa on erilaisia teemaan liittyviä ohjelmia, kuten luentoja, treenejä ja illalla pidetään Luostari -teemapidot, joihin pukeudutaan teeman mukaiseen asuun. Pidoissa on myös ohjelmaa.

Pukuteemaa voi tulkita laveasti: pitopöytään ovat tervetulleita ainakin kaikkien aikojen ja sääntö- ja uskontokuntien nunnat, munkit, pyhiinvaeltajat, matkailijat sekä tietenkin luostarissa luvatta viilettävät hahmot. Kaapu on mainio, vaikkakaan ei ainoa asu tähän tapahtumaan, mutta teemaa voi tietenkin tulkita lavesti: Birgittalaissisaret ja -veljet, Wiliam Baskervillet, Bernardo Guit, Shaolin-munkit, Lindisfarnen ryöstäjät ja jopa Loudunin paholaiset ovat tervetulleita tapahtumaan. Innoitusta pukuteemaan voi hakea mm. miniatyyrimaalauksista, elokuvista, peleistä ja mistäpä ei? Täysin paljaana esiintyminen ei ole sopivaa saunan ulkopuolella, eli varaathan mukaan vaatteet!

Ohjelman järjestävät tapahtuman osallistujat ja tänä vuonna on luvassa mm. skenaariotreenit boffereilla, käsitöitä, tanssia, musiikkia, jousiammuntaa, saunomista, ulkoilua, elokuvia ja pidot.

Tarkempi ohjelma julkaistaan huhtikuussa ohjelmasivulta. Lisää käytännön infoa täällä.

Tervetuloa toimintaviikonloppuun!

Briefly in English

Toimintaviikonloppu is a traditional event for members of Harmaasudet ry. It will be held on 3rd-5th May 2024 in Meriharju Nature House/youth club in Uutelantie 32, Helsinki. The event is non-alcoholic.

The actual program for toimintaviikonloppu is published in the event page.

The event begins with a Haunted Monasterylarp and movie night on Friday. Saturday evening we have a feast with Monastery costume theme. Program items are arranged by the people who come to the event, and in the past we’ve had music, handicrafts, dancing, fighting, lectures and many other kinds of workshops.

Participation fee for the whole event is 30€ for members, 35€ for non-members.

Registration is open until April 25th. Additional info (in Finnish) can be found here

Welcome to toimintaviikonloppu!

 

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 25.4. asti.
-- Ilmoittautuminen

Teemaan liittyvää ohjelmaa voi tarjota 15.4. asti.
-- Ohjelma

Meriharjun luontotalo
Uutelantie 32
00990 Helsinki
-- Lisätietoja Nuorisoasiainkeskuksen sivuilta

Tapahtuman järjestäjät vastaavat kysymyksiin osoitteessa tiedotus@harmaasudet.fi