Info

Info

Toimintaviikonloppu järjestetään Meriharjussa 28.-30.4.2023. Rakennus sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, osoitteessa Uutelantie 32. Meriharju on Helsingin Nuorisotoimen tila, joten tapahtuman aikana tulee Suomen lain ohella noudattaa nuorisotoimen sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että tapahtuma on kokonaisuudessaan päihteetön.

Ilmoittautuminen

Kaikkien osallistujien odotetaan ilmoittautuvan tapahtumaan tällä ilmoittaumislomakkeella.

Osallistumismaksut

Koko tapahtuman hinta on 35 euroa, Harmaasudet ry:n jäseniltä 30 euroa. Osallistumismaksut käytetään tapahtuman ruoka- proppi- ja logistiikkakuluihin. Kaikki osallistujat ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeella ja maksavat osallistumismaksun 20.4.2023 mennessä. Samalla kertaa voi maksaa myös yhdistyksen jäsenmaksun vuodelle 2023. Jäsenmaksu on 25 € tai alennusryhmiltä 12 €. (Ks. tarkemmat ohjeet sivulta jäsenyys.)

Osallistumismaksu maksetaan Harmaasudet ry:n tilille FI34 5780 2420 0001 36 käyttäen viitenumeroa 1313. Maksettuasi tapahtuman (tai maksuongelmien sattuessa) pyydämme olemaan yhteydessä taloudenhoitaja Niina Manneriin hallitus@harmaasudet.fi. Tämä on tärkeää etenkin, jos osallistumismaksun maksaa joku muu kuin sinä itse tai maksat samalla jäsenmaksun.

Teema

Vuoden 2023 teema on Miekka ja Magia. Teema näkyy kaikessa tapahtuaman ohjelmassa, erityisesti pidoissa. Lauantai-illan pitoihin pukeudutaan teeman mukaisesti. Teeman saa tulkita varsin vapaasti.

Live-DD -larp

Tapahtuma avataan live-DD -larpilla perjantaina noin kello 18-20. Larppiin ilmoittaudutaan tapahtuman ilmoittautumislomakkeella. Pelin järjestäjät lähettävät pelaajille ennakkoinfon huhtikuussa. Larppiin osallistuminen vaatii viitteellistä proppautumista. Toivomme, että varaat mukaan omat propit. Pelissä käytetään taistelumallinnuksessa boffereita. Voit käyttää samoja vaatteita pelissä ja pidoissa. Pelimaksu sisältyy tapahtuman osallistumismaksuun.

Saapuminen

Pyörällä: Suosittelemme tätä tai muuta autotonta saapumistapaa. Meriharjussa on niukasti parkkipaikkoja.

HSL:n palvelut: Bussi 90 liikennöi Vuosaaren metroasemalta Aurinkolahteen, josta on n. 20 min. kävely Meriharjuun.

Autolla: Meriharjun pihassa on muutama parkkipaikka ja 500 metrin päässä on Särkkäniementien päässä ulkoilualueen autopaikkoja. Etenkin Meriharjun pihassa tulee noudattaa hyvin tiivistä parkkeerausta. Meriharjun osoite on Uutelantie 32, Helsinki.

Majoitus

Meriharjussa on mahdollisuus yöpyä. 30 ensimmäistä saa käyttöönsä kerrossängyt, jotka sisältävät patjan ja tyynyn, mutta eivät sisällä lakanoita tai tyynyliinoja. Mukaan tulee ottaa ainakin lakanat ja tyynyliina. Huomaathan ystävällisesti, että myös makuupussin kanssa on käytettävä lakanaa. Muista ilmoittaa ilmoittautuessasi, mikäli aiot yöpyä paikalla.

Mitä mukaan?

  • Pyyhe, pesuvälineet (Tapahtumassa on mahdollisuus saunomiseen pe ja la illalla. Talon suihkutilat ovat käytettävissä jatkuvasti.)
  • Lakana, tyynyliina ja muut yöpymistarvikkeet (Ota lakana mukaan myös makuupussin kaveriksi!)
  • Peitto, jos pystyt kuljettamaan. (Meriharjun peittoja on vähennetty ja lainapeitot varataan ensisijassa polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä saapuville.)
  • Makuualusta, jos haluat nukkua lattiamajoituksessa eikä kerrossängyssä.
  • Juhlavaatteet lauantain pitoja varten
  • Eväät, jos tarvitset enemmän syömistä
  • Käsityötarvikkeita, boffereita, kevyitä jousia, pehmonuolia ynnä muita ohjelmiin liittyviä välineitä kannattaa ottaa mukaan.
  • Halutessasi voit tuoda pehmeät tossut/villasukat sisäjalkineiksi Meriharjun tammilattioille.

Ruokailu

Perjantaina elokuvan ohessa on pientä naposteltavaa. Lauantaina tarjotaan aamiainen, kevyt lounas ja runsaat illallispidot. Sunnuntaina tarjolla on aamiainen/pitojen rääppiäiset. Mikäli haluat syödä enemmän esimerkiksi perjantaina, suosittelemme ottamaan mukaan omat eväät. Jääkaappitila on kuitenkin hyvin rajallinen, eikä sitä voida varata osallistujien eväille ja Meriharjun keittiö on varattu yksinomaan yhteisruokien valmistukseen, joten kannattaa suosia lämpimässä säilyviä, sellaisenaan syötäviä ruokatarvikkeita.

Nakit

Jotta toimintaviikonloppu onnistuu, tarvitsee osallistujien pilkkoa kaikki vihannekset, tiskata ja siivota tapahtuman jäljet. Sen teemme me kaikki yhdessä. Perjantaina illalla täytetään nakkilistat, joista jokainen ottaa itselleen pari nakkia hoidettavaksi. Jos saavut myöhemmin, käy merkkaamassa nimesi listaan saapuessasi.

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 19.4. asti.
-- Ilmoittautuminen

Teemaan liittyvää ohjelmaa voi tarjota 1.4. asti.
-- Ohjelma

Meriharjun luontotalo
Uutelantie 32
00990 Helsinki
-- Lisätietoja Nuorisoasiainkeskuksen sivuilta

Tapahtuman järjestäjät vastaavat kysymyksiin osoitteessa hallitus@harmaasudet.fi

Kuvat F. Frazetta Kuvan käyttö: PD