Info

Info

Toimintaviikonloppu järjestetään Meriharjussa 17.-19.9.2021. Rakennus sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, osoitteessa Uutelantie 32. Meriharju on Helsingin Nuorisotoimen tila, joten tapahtuman aikana tulee Suomen lain ohella noudattaa nuorisotoimen sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että tapahtuma on kokonaisuudessaan päihteetön.

Ilmoittautuminen

Kaikkien osallistujien odotetaan ilmoittautuvan tapahtumaan tällä ilmoittaumislomakkeella.

Osallistumismaksut

Koko tapahtuman hinta on 30 euroa, Harmaasudet ry:n jäseniltä 25 euroa. Osallistumismaksu ilman lauantai-illan pitoja on 15 euroa, jäseneltä 10 euroa. Osallistumismaksut käytetään tapahtuman ruokakuluihin. Kaikki osallistujat ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeella ja maksavat osallistumismaksun 13.9.2021 mennessä. Samalla kertaa voi maksaa myös yhdistyksen jäsenmaksun vuodelle 2020. Jäsenmaksu on 16 € tai alennusryhmiltä 12 €.

Osallistumismaksu maksetaan Harmaasudet ry:n tilille FI34 5780 2420 0001 36 käyttäen viitenumeroa 13. Maksettuasi tapahtuman (tai maksuongelmien sattuessa) pyydämme olemaan yhteydessä taloudenhoitaja Niina Manneriin hallitus@harmaasudet.fi. Tämä on tärkeää etenkin, jos osallistumismaksun maksaa joku muu kuin sinä itse tai maksat samalla jäsenmaksun.

Teema

Vuoden 2021 teema on 20-luku. Teema näkyy avauslarpissa, pidoissa sekä osin myös tapahtuman ohjelmassa. Lauantai-illan pitoihin pukeudutaan teeman mukaisesti. Teeman saa tulkita varsin vapaasti.

Saapuminen

Pyörällä: Suosittelemme tätä tai muuta autotonta saapumistapaa. Meriharjussa on niukasti parkkipaikkoja.

HSL:n palvelut: Bussi 90 liikennöi Vuosaaren metroasemalta Aurinkolahteen, josta on n. 20 min. kävely Meriharjuun.

Autolla: Meriharjun pihassa on muutama parkkipaikka ja 500 metrin päässä on Särkkäniementien päässä ulkoilualueen autopaikkoja. Etenkin Meriharjun pihassa tulee noudattaa hyvin tiivistä parkkeerausta. Meriharjun osoite on Uutelantie 32, Helsinki.

Majoitus

Meriharjussa on mahdollisuus yöpyä. 22 ensimmäistä saa käyttöönsä kerrossängyt, jotka sisältävät patjan, peiton ja tyynyn, mutta eivät sisällä lakanoita tai tyynyliinoja. Mukaan tulee ottaa ainakin lakanat ja tyynyliina. Huomaathan ystävällisesti, että myös makuupussin kanssa on käytettävä lakanaa. Muista ilmoittaa ilmoittautuessasi, mikäli aiot yöpyä paikalla.

Mitä mukaan?

  • Pyyhe, pesuvälineet
  • Yöpymistarvikkeet eli ainakin lakana ja tyynyliina (Ota mukaan myös makuupussin kaveriksi!)
  • Juhlavaatteet lauantain pitoja varten
  • Eväät, jos tarvitset enemmän syömistä
  • Halutessasi voit tuoda pehmeät tossut/villasukat sisäjalkineiksi Meriharjun tammilattioille.

Ruokailu

Perjantaina larpin jälkeen on pientä iltapalaa. Lauantaina tarjotaan aamiainen, kevyt lounas ja runsaat illallispidot. Sunnuntaina tarjolla on aamiainen. Mikäli haluat syödä enemmän esimerkiksi perjantaina, suosittelemme ottamaan mukaan omat eväät. Jääkaappitila on kuitenkin hyvin rajallinen, eikä sitä voida varata osallistujien eväille, joten kannattaa suosia lämpimässä säilyviä ruokatarvikkeita.

Nakit

Jotta toimintaviikonloppu onnistuu, tarvitsee jonkun pilkkoa kaikki vihannekset, tiskata ja siivota tapahtuman jäljet. Sen teemme me kaikki yhdessä. Perjantaina illalla täytetään nakkilistat, joista jokainen ottaa itselleen helpon nakin hoidettavaksi. Jos saavut myöhemmin, käy merkkaamassa nimesi listaan saapuessasi.

Koronarajoitukset

Koronarajoituksista johtuen Meriharjuun mahtuu sisälle tällä hetkellä eninään 22 henkilöä kerrallaan. Sen vuoksi perjantain ja lauantain iltaohjelmat ja yöpymiset on rajattu enintään 22:lle ensiksi ilmoittautuneelle osallistujalle.

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 13.9. asti.
-- Ilmoittautuminen

Meriharjun luontotalo
Uutelantie 32
00990 Helsinki
-- Lisätietoja Nuorisoasiainkeskuksen sivuilta

Tapahtuman järjestäjät vastaavat kysymyksiin osoitteessa hallitus@harmaasudet.fi

Kuvat Bernhard Åströmin kokoelmasta. Säilyttävä organisaatio SLS, digitaaliset kuvat tarjoaa Finna. Kuvien käyttö: CC BY 4.0.