Pikkujoulut

Harmaasusien perinteiset pikkujoulut pidetään lauantaina 7.12.2019 klo 12-23 Pakilan nuorisotalolla osoitteessa Lepolantie 19, Helsinki. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Huomaathan, että tilaisuus on nuorisotilan sääntöjen mukaan täysin alkoholiton ja päihteetön.

Ohjelmassa on ainakin puuron hämmennystä, valokuvia kuluneen vuoden tapahtumista, susikisailu ja tietenkin pukki. Suuntaa siis tuona joulukuisena lauantaina susien pikkujouluihin ja pakkaa mukaan noin kahden euron arvoinen lahja pukin konttiin, pyyhe saunomiseen, käsitöitä, pelejä tai muuta ajanvietettä ja tuo kaverisikin!

Ohjelma

12 Ovet auki, puuron hämmennystä, joulutortun leipomista, piparinkoristelua
15-16 Puuroa, glögiä ja joulutorttuja
16-19 Ohjelmaa: valokuvia vuoden tapahtumista, susikisailu, piparitalon syöminen ja pukki
19-22 Sauna
21-23 Siivous
23 Tilaisuus päättyy

Ohjelmaa sopii järjestää lisääkin. Ohjelmanjärjestäjiä pyydetään olemaan yhteydessä uuteen hallitukseen / hallitus(at)harmaasudet.fi. Puuronkeitossa ja piparinpaistossa kaivataan myös apulaisia. Innokkaat keittiöapulaiset voivat ilmoittautua myös hallitukselle.

Tervetuloa!

Tulevista tapahtumista tiedotetaan yhdistyksen sähköpostilistalla. Ohjeet listalle liittymiseen löydät täältä -- Jäseneksi

Tulevat tapahtumat löydät myös Harmaasusien tapahtumakalenterista. -- Tapahtumakalenteri

Kaikki hallituksen jäsenet tavoitat sähköpostitse osoitteesta hallitus (at) harmaasudet.fi

Pakilan nuorisotalo
Lepolantie 19
Helsinki
-- Saapumisohjeet